Händelser

 

 

(Visby Roma säsongen 2016/17) Laget: http://www.visbyroma.se/j20/laguppstallning-j20/

En säsong av både höjdpunkter och tråkiga stunder. 

Bestämde mig för att efter studenten flytta till Gotland. En flytt som inte var allt för jobbig och svår då en stor del av släkten bor där. Flytten var avklarad i augusti och därefter började säsongen samtidigt som man började jobba. 

Kände många av grabbarna sen innan vilket underlättade flytten till det nya laget. Hursomhelst, säsongen började och allt rullade på bra. Vi vann lite och förlorade lite. Personligen fick jag en bra start då jag röstades fram som assisterande kapten och hade kommit in bra i laget. Säsongen gick och det närmade sig slutspel. Vi spelar i division 1 vilket innebär att vi kan kvala för att ta oss till en bättre serie om vi tar oss till kvalet det vill säga. Slutskedet närmade sig och vi lyckades inte riktigt ta oss till det direkta slutspelet där en första plats resulterar i uppflyttning. Det skiljde nån poäng. Så vi fick ta en längre väg mot på pappret sämre lag men som utan tvekan vill lika väl som oss slåss om en plats. Där gick det bra för oss och vi tog oss vidare till ytterligare kval. Krångligt inte minst. Vi tågade på men det räckte inte hela vägen utan vi snubbla på målsnöret. Vi var en poäng ifrån ett sista kval mot lag som kom ifrån serien över våran. För att ge perspektiv, en vinst gav tre poäng och en förlust gav noll poäng. Två eller en poäng fick man om man vann på straffar eller övertid. 

Så det gick inte hela vägen för laget men jag kan säga att det var om inte den roligaste, iallafall en utav dom roligaste säsongerna i min hockeykarriär. Att spela i ett lag på Gotland vilket gjorde att vi bara spelade matcher på helgerna för att det skulle gå med båttrafiken och att varannan helg resa iväg med laget över en helg för att spela två eller en match på fastlandet. Det gav lagsammanhörighet som jag inte varit med om tidigare. 

Personligen så gick det bra i kvalet. Såpass bra att jag vann backarnas poängliga i kvalet, en bedrift som jag inte är van med. 

 

 

 

 

 

(Åker Strängnäs, fram till säsongen 2015/16)

Nu börjar säsongen på riktigt! Efter en stabil grundserie och en andra plats går vi nu in i Allettan. Allettan är ett sorts slutspel för att ta sig upp i högsta serien.

 

 Två matcher har hittills spelats, vi har lyckts vinna två. 

Nu har vi en kvar innan juluppehållet, sedan fortsätter det i januari....

 

 Nu är vi mitt uppe i allettan för j18. Det har gått riktigt bra hittills med endast vinster (i allettan)

 

Artikel i E-kuriren efter borta matchen mot Bålsta i J20-allettan östra.

 

 

 

Nu har har det spelats lite matcher och endast tre matcher återstår av denna säsong. Dom ska spelas klart innan det ska sägas hur det har gått men hittills har det gått väldigt bra. 

P.S det var min mor som la upp artikeln

 

 Ja, då var säsongen officiellt slut, det har varit en riktigt rolig säsong som slutade med att vi vart klara för den högsta serien efter en säsong med fyra förluster på drygt 30 matcher. För J20 gick det också bra, där kvalade vi till en högre serie ,det gick inte hela vägen men det är inte så illa pinkat ändå. Jag var en av drygt 15 spelare som var underåriga och 5 spelare var ordinarie J20 lirare. 

 

Är nu mitt inne i försäsongen och allt flyter på bra. Mycket löpning är det som gäller med laget, (gymmet är lite kort om material i föreningen). Mycket landhockey också. Saknar isen mer och mer....  

 

Nu är säsongen igång! Efter massa urdragningar och brist på spelare i andra lag så har vårt lag, åker Strängnäs j20 fått en plats i en högre serie, den näst högsta i Sverige för vår årskull. Det var tränarnas beslut att ta och vi spelare var lite tveksamma kan jag erkänna i början. Men vi accepterade det och har nu spelat fyra matcher. Två förluster och två vinster inte minst. Så nu väntar bara 32 matcher till i grundserien så får vi se hurbdet bär.

För min del så har det gått ganska bra. Jag fick möjligheten att börja träna med A laget när deras första ispass skulle tränas. Jag var med några träningar tills dom tränarna sa att jag skulle vara med tills dom sa något annat och en så länge så har dom inte gjort det. Det har resulterat i att jag har fått följa med på deras träningsmatcher. Jag har fått mer speltid än jag trodde. Jag har inga krav på speltid heller, jag tycker bara att det ör kul att få vara med redan nu. Sedan så såg det likadant ut de två första seriematcherna med A laget. Sedan efter det har jag fått hänga med som extra back. Men som sagt det är inge fel med det, har som sagt inga krav på speltid. Bara att ta in erfarenheter och lära sig nu i början.

Lite sent nu men tänkte i alla fall uppdatera om att säsongen närmar sig sitt slut, bara några matcher kvar. Lyckas vi vinna kvarvarande matcher så stannar vi i den serie vi ligger i annars så åker vi tyvärr ner en serie.

Viktigt att vara fräsch så det blir ett besök hos Göran innan sista matcherna drar igång. Tänkte lämna in på 1000-mila service så att säga.

Välkommen

Välkommen till www.luddelundberg.n.nu.

Nyhetsbrev

Länkar